سقوط قیمت دلار، طلا و سکه با تداوم مذاکرات ایران و آمریکا

به گزارش پایگاه خبری سرمایه و بورس، همزمان با برگزاری دور دوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در رم، بازارهای مالی بار دیگر شاهد سقوط قابل توجه قیمت‌ها بودند. قیمت دلار، طلا و سکه که در هفته‌های گذشته به بالاترین سطوح رسیده بودند، حالا در مسیر نزولی قرار گرفته‌اند.

ریزش شدید در بازار ارز؛ قیمت دلار ۱۷ هزار تومان ارزان شد

دلار که شنبه هفته گذشته در کانال ۱۰۰ هزار تومان معامله می‌شد، در پایان معاملات روز گذشته به ۸۳ هزار تومان رسید. این کاهش ۱۷ هزار تومانی، معادل افت ۲۱.۲ درصدی نرخ دلار طی یک هفته را نشان می‌دهد.
کامران سلطانی‌زاده، دبیر کانون صرافان، با اشاره به این کاهش قابل‌توجه گفت: «ارزش پول ملی حدود ۳۰ درصد تقویت شده و احتمال ورود نرخ دلار به کانال ۷۰ هزار تومان نیز وجود دارد». وی همچنین تاکید کرد کاهش بیشتر نرخ ارز در بازار آزاد منوط به اصلاح نرخ ارز رسمی است.

سقوط ۱۷ درصدی طلای ۱۸عیار در ۸ روز

قیمت هر گرم طلای ۱۸عیار در آغاز هفته گذشته ۷ میلیون و ۶۳۹ هزار تومان بود که تا روز گذشته به ۶ میلیون و ۵۶۴ هزار تومان کاهش یافت. این یعنی افت ۱۷.۱ درصدی در کمتر از ۱۰ روز. همچنین هر مثقال طلا با افت بیش از ۵ میلیون تومان، به ۲۸ میلیون و ۳۷۲ هزار تومان رسید.

ریزش ۲۰.۵ درصدی سکه امامی

بازار سکه نیز همسو با کاهش نرخ ارز و طلا، با افت شدیدی مواجه شد. هر قطعه سکه امامی که در ابتدای هفته گذشته در محدوده ۹۱ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان معامله می‌شد، اکنون به ۷۶ میلیون و ۱۰ هزار تومان رسیده که معادل زیان ۲۰.۵ درصدی برای خریداران است.

هشدار سازمان حمایت به واردکنندگان خودرو درباره قیمت‌گذاری

واکنش بازار مسکن به سقوط قیمت دلار

سیگنال‌های مثبت سیاسی؛ عامل اصلی کاهش قیمت‌ها

سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه، درباره مذاکرات اخیر ایران و آمریکا در رم اظهار داشت که «پیشرفت‌هایی رو به جلو» حاصل شده و «به درک و توافق بهتری در مورد برخی اصول و اهداف رسیده‌ایم».
این اظهارات در کنار فضای مثبت شکل‌گرفته در مذاکرات، به عنوان مهم‌ترین عامل کاهش انتظارات تورمی و ریزش قیمت‌ها در بازارهای مالی تلقی می‌شود.

چشم‌انداز بازارها؛ ادامه روند نزولی؟

فعالان بازار پیش‌بینی می‌کنند در صورت تداوم فضای مثبت سیاسی و پیشرفت در مذاکرات، روند نزولی قیمت‌ها در بازار ارز، طلا و سکه ادامه‌دار باشد. به‌ویژه آنکه سیگنال‌های دیپلماتیک با تأثیرگذاری مستقیم بر نرخ ارز، شاخص اصلی نوسانات در سایر بازارها تلقی می‌شود.

2 thoughts on “سقوط قیمت دلار، طلا و سکه با تداوم مذاکرات ایران و آمریکا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *