قیمت مصوب شیر، پنیر و ماست اعلام شد

ستاد تنظیم بازار نرخ مصوب انواع محصولات لبنی اصلی را اعلام کرد. بر اساس این مصوبه، شیر بطری ۱۰۰۰ گرمی با ۱.۵ درصد چربی ۴۸ هزار و ۷۰۰ تومان، پنیر ۴۰۰ گرمی با ۱.۵ درصد چربی ۹۴ هزار و ۵۰۰ تومان و ماست ۲۰۰۰ گرمی با ۱.۵ درصد چربی ۱۱۸ هزار تومان تعیین شد. همچنین قیمت شیر خام در کارخانه کیلویی ۲۹ هزار و ۵۰۰ تومان و شیر نایلونی ۹۰۰ گرم ۳۸ هزار و ۷۰۰ تومان اعلام شده است.
به گزارش پایگاه خبری سرمایه و بورس، ستاد تنظیم بازار نرخ مصوب انواع محصولات لبنی اصلی را اعلام کرد. بر اساس این مصوبه، شیر بطری ۱۰۰۰ گرمی با ۱.۵ درصد چربی ۴۸ هزار و ۷۰۰ تومان، پنیر ۴۰۰ گرمی با ۱.۵ درصد چربی ۹۴ هزار و ۵۰۰ تومان و ماست ۲۰۰۰ گرمی با ۱.۵ درصد چربی ۱۱۸ هزار تومان تعیین شد. همچنین قیمت شیر خام در کارخانه کیلویی ۲۹ هزار و ۵۰۰ تومان و شیر نایلونی ۹۰۰ گرم ۳۸ هزار و ۷۰۰ تومان اعلام شده است.
تامین نهادههای دامی
وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد که همه نهادههای دامی با ارز ترجیحی در مدت ۴۸ ساعت در سامانه بازارگاه ثبت و خریداری شدهاند. ورود نهادهها از بندر امام خمینی در حال انجام است و از تمام ظرفیت بنادر برای واردات نهادهها استفاده میشود. غلامرضا نوری با اشاره به تأمین نهادهها و کاهش تب برفکی، ابراز امیدواری کرد که بخشی از افزایش قیمت محصولات لبنی تعدیل شود.
نظارت بر بازار شب یلدا
رئیس اتاق اصناف با اشاره به پایش بازار آجیل، خشکبار، شیرینی، میوه و گل برای شب یلدا، گفت که با همکاری اصناف و نهادهای نظارتی، اقدامات نظارتی دقیقی در حال انجام است. اطلاعرسانی درباره نحوه شکایت مردم از طریق رسانهها صورت میگیرد و بر نصب برچسب قیمت و ارائه کالای مطلوب تمرکز شده است.
بازنگری قیمتها و نظارت بر بازار لبنیات
در ستاد تنظیم بازار بر بازنگری قیمت شیر خام و چهار قلم محصول لبنی اصلی تأکید شد و استقرار بازرسهای نظارتی برای مهار قیمتها مورد توجه قرار گرفت. هدف این اقدامات مدیریت بازار شیر و محصولات لبنی و جلوگیری از افزایش غیرقابل کنترل قیمتها است.
برچسب ها :افزایش قیمت شیر ، بازار لبنیات ، شیر ، شیر خام ، قیمت شیر ، قیمت لبنیات ، لبنیات
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.





ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0