تغییر سوخت ۱۸ کارخانه سیمان از گاز به زباله

به گزارش پایگاه خبری سرمایه و بورس، معاون وزیر کشور از امضای قرارداد استفاده از زباله خشک (RDF) به عنوان سوخت جایگزین گاز در ۱۸ کارخانه سیمان کشور خبر داد. این اقدام در راستای یک پروژه ملی بزرگ با هدف تبدیل تهدید زباله به فرصت اقتصادی صورت می‌گیرد.

مسعود نصرتی با اشاره به تولید روزانه ۵۵ هزار تن زباله در کشور که ۹۷۰۰ تن آن زباله خشک قابل فرآوری است، اعلام کرد که نخستین واحد از این پروژه به صورت آزمایشی در پایان اردیبهشت ماه با حضور رئیس‌جمهور افتتاح خواهد شد.

صرفه‌جویی در مصرف گاز و پتانسیل سودآوری در بورس

نصرتی پیش‌بینی کرد که اجرای این پروژه به صرفه‌جویی روزانه معادل ۴.۷ میلیون مترمکعب گاز منجر خواهد شد. وی همچنین از دستور رئیس‌جمهور برای تبدیل این صرفه‌جویی به اعتبار قابل فروش در بورس خبر داد که می‌تواند منافع اقتصادی قابل توجهی به همراه داشته باشد.

بحران جدید برای اقتصاد کشور؛ تامین آب صنایع مثل گذشته آسان نیست

تغییر آرایش خط تولید خودرو سازان بزرگ ایران؛ خداحافظی با برخی قدیمی‌ها، سلام به چینی‌ها و محصولات جدید

سایر اقدامات و چالش‌های حوزه عمران شهری و روستایی

معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور در ادامه سخنان خود به موارد دیگری نیز اشاره کرد. او از تخصیص بی‌سابقه ۱۷۰ همت بودجه عمرانی در پایان سال گذشته خبر داد که ارتباطی با خزانه‌داری و سازمان برنامه ندارد. وی همچنین به وضعیت ۱۳۴۷ شهرداری در شهرهای زیر ۵۰ هزار نفر جمعیت اشاره کرد که بخش عمده‌ای از وقت حوزه عمرانی وزارت کشور را به خود اختصاص می‌دهند. نصرتی از اجرای طرح «مدیران حامی» برای پیگیری موثرتر نیازهای استان‌ها نیز سخن گفت. او بر اهمیت ایمنی معابر و کاهش نقاط حادثه‌خیز به عنوان یکی از شاخص‌های ارزیابی عملکرد شهرداری‌ها تاکید کرد و از پیچیدگی فرآیندهای اداری در صدور پروانه ساختمانی انتقاد کرد و از ابلاغ دستورالعمل تسریع آن برای سرمایه‌گذاری‌های بزرگ خبر داد. نصرتی همچنین بر لزوم استفاده از ظرفیت بافت فرسوده به جای الحاق اراضی جدید برای پاسخ به نیاز مسکن و ظرفیت ۹۰۰۰ همتی سرمایه بخش خصوصی و تاثیر رونق صنعت ساختمان بر اشتغال‌زایی تاکید کرد.

با این حال، محور اصلی سخنان معاون وزیر کشور بر پروژه ملی زباله‌سوزی و استفاده از زباله به عنوان سوخت جایگزین در کارخانجات سیمان متمرکز بود که به عنوان یک گام مهم در راستای مدیریت پسماند و صرفه‌جویی در مصرف منابع طبیعی تلقی می‌شود.

2 thoughts on “تغییر سوخت ۱۸ کارخانه سیمان از گاز به زباله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *