قیمت کلهپاچه مرغوب در طباخیها به ۱.۸میلیون تومان رسید

رئیس اتحادیه صنف طباخان با اشاره به افزایش قیمت کلهپاچه در فصل سرد گفت که این افزایش، اگرچه محسوس است، اما نسبت به نرخ تورم کمتر بوده و اثر آن بر رفتار مصرفکنندگان ملموس است.
به گزارش پایگاه خبری سرمایه و بورس، رئیس اتحادیه صنف طباخان با اشاره به افزایش قیمت کلهپاچه در فصل سرد گفت که این افزایش، اگرچه محسوس است، اما نسبت به نرخ تورم کمتر بوده و اثر آن بر رفتار مصرفکنندگان ملموس است.
دلایل افزایش قیمت کلهپاچه
عبدالرضا احمدیان، رئیس اتحادیه صنف طباخان، توضیح داد که کاهش عرضه کشتارگاهها در فصل سرما، کمبود نهادههای دامی و افزایش هزینههای پخت در طباخیها، از عوامل اصلی رشد قیمت کلهپاچه هستند. وی افزود، واردات گوشت و محدودیت عرضه نیز بر بازار طباخیها تأثیر گذاشته است.
محدوده قیمتها در بازار
به گفته احمدیان، قیمت یک دست از مرغوبترین کلهپاچه بین یک میلیون و ۷۰۰ هزار تا یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان است. این مقدار کلهپاچه برای ۶ تا ۷ نفر کافی است. وی افزود برخی طباخیها کلهپاچه با کیفیت کمتر را با قیمت پایینتر نیز عرضه میکنند تا طیف گستردهای از مشتریان توان خرید داشته باشند.
تأثیر بر الگوی مصرف مردم
رئیس اتحادیه صنف طباخان تصریح کرد که با وجود افزایش قیمت، مشتریان کاهش یافتهاند و این غذای سنتی دیگر جزو اولویتهای سبد خانوارها نیست. به گفته او، افرادی که پیشتر سه بار در هفته به طباخی مراجعه میکردند، اکنون ممکن است هر دو هفته یک بار کلهپاچه تهیه کنند و تمرکز بیشتری بر مدیریت سایر هزینههای زندگی دارند.
با توجه به کاهش قدرت خرید، افزایش سطح عمومی قیمتها و محدودیت عرضه، بازار کلهپاچه با رشد قیمت مواجه شده است. با این حال، رئیس اتحادیه صنف طباخان تأکید کرد که این افزایش نسبت به تورم عمومی، کمتر بوده و هنوز مشتریان خاص خود را حفظ کرده است.
برچسب ها :اقتصاد ایران ، تورم خوراکی ، قیمت کله پاچه ، کله پاچه ، نرخ تورم
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.





ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0